Sprekers

Arend Ardon

Arend Ardon

Arend Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige. Hij is vennoot bij Holland Consulting Group. Arend doceert aan diverse business schools, onder meer als kerndocent aan de School of Business and Economics van de Maastricht University. Zijn passie is om samen met opdrachtgevers inspirerend te veranderen, beweging te creëren en nieuwe wegen te ontdekken. Dit vraagt soms om het blootleggen en doorbreken van ingesleten patronen, om vervolgens meer snelheid te kunnen maken. Arend is graag intensief betrokken bij vernieuwingsprocessen, vaak ondersteund door zijn team van ervaren verandercoaches. Zijn boeken Doorbreek de Cirkel! en Ontketen vernieuwing! zijn bestsellers.

 
Alex van Hooff

Alex van Hooff

Na zijn studie Algemene Economie heeft Alex van Hooff enkele jaren in de bankwereld gewerkt. Vanaf 1998 werkt hij in Burgers’ Zoo en na het overlijden van zijn vader in 2004 staat hij samen met zijn vrouw Bertine aan het hoofd van Burgers’ Zoo. Alex is via de Lucie Burgers Stichting, Future for Nature en het project Belize internationaal ook actief op het gebied van natuurbescherming en natuurbehoud. Tevens is hij betrokken bij regionale initiatieven en ontwikkelingen, zoals de Stichting Sonsbeek & State of Fashion en het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

 
Charlotte Simons

Charlotte Simons

Charlotte is als stafmanager Talent & Leadership Development betrokken bij de veranderingen van de Randstad Groep in Nederland. Zij gelooft dat als individuen groeien, organisaties groeien. Ze neemt nooit genoegen met de status quo en daagt zichzelf en anderen continue uit om het morgen beter én leuker te doen dan vandaag. Ze koppelt haar achtergrond vanuit de communicatiewetenschap aan een brede ervaring vanuit de commercie en een frisse blik vanuit hr.

 
Mr. Lonneke Op ’t Broek

Mr. Lonneke Op ’t Broek

Lonneke Op ’t Broek is jurist en sinds 1996 werkzaam in het HR vakgebied. Zij heeft daarin zowel de zakelijke als de zorgsector goed leren kennen. Vanaf 2008 is zij verbonden aan Reinaerde vanuit diverse rollen. Het zijn haar passie en drijfveer om mensen vanuit hun talenten in beweging te krijgen, om hun intrinsieke motivatie aan te boren.

 
Janny Pebesma

Janny Pebesma

Janny is een gedreven en energieke HRD-professional die graag vernieuwing en beweging creëert. Medeontwerper van het Reinaerde ontwikkeltraject. Met als doel het versterken van de positie van cliënt en medewerker. Super trots op het boek ‘Spring’! Een verzameling inspirerende verhalen en initiatieven, die laten zien dat Reinaerde volop in beweging is. Janny is nu nauw betrokken bij ontwikkeling van nieuwe vormen van organiseren, online en offline. Haar uitnodiging: doe mee!

 
Ray Klaassen

Ray Klaassen

Ray Klaassen is muzikant in hart en nieren. Van jongs af aan wist hij dat hij muzikant wilde worden. Ray zingt, componeert, schrijft songteksten en geeft zangles. Hij is onder andere bekend van The Voice of Holland. Voor dit event heeft hij passende songs geschreven. www.rayklaassen.nl

 
“Zeer energiek, interactief en ter zake”
“Helder verhaal, gelardeerd met voorbeelden uit de praktijk. Inspirerend!”
“Duidelijke en gestructureerde boodschap ondersteund met sprekende voorbeelden, filmpjes, sheets.”
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.