Sprekers

Arend Ardon

Arend Ardon

Arend Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige. Hij is vennoot bij Holland Consulting Group en is als kerndocent van de opleiding Master of Science Management consultancy verbonden aan RSM Erasmus University. Ardon is gepassioneerd veranderkundige en staat bekend om zijn rol bij het op gang helpen van moeizaam verlopende veranderingsprocessen, die na diverse interventies maar niet van de grond komen. Hij begeleidt veranderingsprocessen, meestal op het snijvlak van strategie-implementatie, cultuurverandering en leiderschap. Ardon zet zich in voor professionalisering op het gebied van verandermanagement en organisatieadvies.

 
Sjef Drummen

Sjef Drummen

Sjef Drummen is schoolleider en co-founder van Niekée en Agora Roermond. Zijn huidige taak binnen het bestuur is onderwijskunstenaar. Agora is een agile learning community voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs, waarbij elke leerling zijn eigen persoonlijke leerroute bepaalt.

 
Ferdi Jansen

Ferdi Jansen

Ferdi is een ondernemer met een publiek hart. In 2011 nam hij afscheid als ambtenaar van de gemeente Rotterdam en werd een zelfstandig publiek professional. Hij was nauw betrokken bij de proeftuin Vernieuwende Arbeidsrelatie van Binnenlandse Zaken en richtte Publieke Ondernemers op met als doel om ambtenaren flexibel en ondernemend te maken. Momenteel ontwikkelt hij de Flexpackerz app voor digitale nomaden met als motto “let’s make the world our office”.

 
Mr. Lonneke Op ’t Broek

Mr. Lonneke Op ’t Broek

Lonneke Op ’t Broek is jurist en sinds 1996 werkzaam in het HR vakgebied. Zij heeft daarin zowel de zakelijke als de zorgsector goed leren kennen. Vanaf 2008 is zij verbonden aan Reinaerde vanuit diverse rollen. Het zijn haar passie en drijfveer om mensen vanuit hun talenten in beweging te krijgen, om hun intrinsieke motivatie aan te boren.

 
Janny Pebesma

Janny Pebesma

Janny is een gedreven en energieke HRD-professional die graag vernieuwing en beweging creëert. Medeontwerper van het Reinaerde ontwikkeltraject. Met als doel het versterken van de positie van cliënt en medewerker. Super trots op het boek ‘Spring’! Een verzameling inspirerende verhalen en initiatieven, die laten zien dat Reinaerde volop in beweging is. Janny is nu nauw betrokken bij ontwikkeling van nieuwe vormen van organiseren, online en offline. Haar uitnodiging: doe mee!

 

Vroegboekcadeau tot 15 oktober

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.