Arend Ardon

Dr. Arend Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio. Vanuit zijn onderneming werkt hij met collega’s en opdrachtgevers aan moderne wegen naar vernieuwing. De rode draden: Lead. Inspire. Create. Hij doceert aan diverse business schools. In 2009 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op zijn proefschrift over leiderschap in complexe veranderprocessen. Hij schreef de bestsellers Doorbreek de Cirkel! en Ontketen Vernieuwing! Iedere deelnemer ontvangt tijdens het event een editie van Ontketen vernieuwing! Arend is een veelgevraagd spreker. 

Alex van Hooff

Na zijn studie Algemene Economie heeft Alex van Hooff enkele jaren in de bankwereld gewerkt. Vanaf 1998 werkt hij in Burgers’ Zoo en na het overlijden van zijn vader in 2004 staat hij samen met zijn vrouw Bertine aan het hoofd van Burgers’ Zoo. Alex is via de Lucie Burgers Stichting, Future for Nature en het project Belize internationaal ook actief op het gebied van natuurbescherming en natuurbehoud. Tevens is hij betrokken bij regionale initiatieven en ontwikkelingen, zoals de Stichting Sonsbeek & State of Fashion en het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Mirjam Ottens

Mirjam Ottens doceert aan de Master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties in Nijmegen en Rotterdam. Naast (en in) haar docentschap kan ze het niet laten om zich in allerlei dwarse rollen te bemoeien met opgaven voor een inclusieve samenleving. Vijf jaar geleden nam zij het initiatief om samen te werken met bestuurders van kinderopvang en onderwijsorganisaties aan een nieuwe aanpak voor de beweging Ieder Talent Telt. Zij begon met het samenbrengen van mensen (jong en oud). Mirjam vroeg anderen of ze zin hadden om mee te doen, zette haar talenten in om ideeën van anderen te realiseren, ontleende plezier en betekenis aan talenten van anderen en genoot van gemeenschapszin die ontstond. 

 

Etienne Commissaris

Etienne Commissaris is manager bij Aegon Inkomen. Vijf jaar geleden startte hij iMove vanuit de overtuiging dat verandering vooral uit jezelf moet komen. En dat veel bedrijven veel te weinig gebruik maken van de talenten en energie die binnen de organisatie aanwezig zijn. De afgelopen vijf jaar hebben ongeveer 350 collega’s binnen Aegon eraan meegedaan. 

 

 

webinar software
 webinar software